Mimmin maljan voitto taas Poriin

Mimmin maljasta kisattiin Nokialla lauantaina 13.4.2019 Länsi-Suomen (LSPeL) ja Hämeen (HPL) pelastusliittojen palokuntanaisten kesken. Porin VPK:n joukkue, Eliisa Ohrankämmen,Miia Ruusulaakso ja Taina Saari, veivät voiton, toiseksi tuli Ylöjärvi ja kolmanneksi Turku.

Kilpailussa on viisi tehtävää. Osa liittyy palokunnan toimintaan, osa naisosaston toimintaan ja osa voi olla kokonaan palokunnan tehtävien ulkopuolelta. Joukkueen jäsenet voivat sopia keskenään tehtävien suorittajat ja suoritusjärjestyksen. Tehtäviä voi suorittaa yhtäaikaisesti eli kaikkien joukkueen jäsenten ei välttämättä tarvitse osallistua jokaisen tehtävän suorittamiseen.

Kilpailussa ratkaisee suoritusaika. Aika päättyy, kun kaikki radalla olevat tehtävät on suoritettu hyväksytysti ja koko joukkue on ylittänyt maalilinjan. Kullakin rastilla tehtävää valvova tuomari laskee kädessään olevan lipun merkiksi hyväksytystä suorituksesta. Radalla käytettävä kokonaisaika on 10 minuuttia / joukkue.