Aylienin terveiset nuoriso-osastolle

Hei, olen  Aylien Naeye, olen ollut nyt vuoden suomessa vaihto-oppilaana, ja oikea kotimaani on Belgia.  Tullessani suomeen en osannut  kieltä, joten palokunta harrastuksen aloittaminen oli hieman hankalaa, mutta onneksi kaikki olivat ystävällisiä ja auttoivat minua todella paljon. Myös se ettâ minulla on kaksi sisarusta vpk:ssa innoitti aloittamaan, ja ilman heitä olisin ollut hiukan hukassa.  Nyt olen saanut paljon hyviä ystäviä, enkä haluaisi lähteä. Vpk:sta on tullut rutiini. Kuin elämän tapa.

Harjoitukset ovat olleet monipuolisia, ja olemme käsitelleet asioita joista en aiemmin tiennyt mitään. Saapuessani ensimmäistä kertaa vpk:lle näin ensi kertaa paloauton lâheltâ, ja pääsin tutustumaan sen sisältôön, ja kalustoon. Alueleirillä olin leiri-palokunnassa, sain paljon uusia kokemuksia, ja se oli mahtavaa. Minusta tuntui kuin oikealta palomieheltä, kun lähdin hälytykseen kovalla kiireellä. Enkâtiennyt mitä odottaa, ainakaan keskellä yötä!

Minulla oli todella kiva vuosi teidän kanssanne, kiitos paljon kaikille!

Yksi asia kyllä jäi harmittamaan, minulta jäi viikon-leiri  kokematta, sillä kone kotiin lähtee 28.6, tiistaina, ja leiri olisi alkanut sunnuntaina.

Suurin kiitos kuuluu Tuulalle, joka auttoi minua tilanteesta riippumatta.

Kiitos kiitos ja nähdään toivottavasti kohta taas!

xXx Aylien.. <3