Klubitoimikunnan toimintakertomus 2018

Kokoukset           
Kulunut vuosi oli Klubitoimikunnan 131.  Kokouksia on pidetty kuukauden 1. maanantaina yhteensä 9 kertaa.

Jäsenet                
Klubitoimikuntaan ovat kuuluneet puheenjohtajana Petri Vallin Esikunnasta Lauri Lempinen, Matti Kraapo, Pertti Koponen ja Ari Lehtimäki sihteerinä. Hallituksesta Tarja Hakanen, Palokunnan päällikkö Joonas Kekki, Hälytysosastosta Lauri Turtola ja Esa Ilkka varapuheenjohtajana, Naisosastosta Eliisa Ohrankämmen ja Pirjo Soini, Nuoriso-osastosta Jani Marjakoski, Soittokunnasta Markku Ollila ja Teija Takala, Tukiosastosta Jouko Nurmén ja Juha Nurminen. 

Tilaisuudet         
Tulimeriristeilyn kuljetus ja myynti organisoitiin tammikuussa.

Laskiaistiistain marssiin osallistui n. 100 henkilöä. Kaakao oli väkevää, marssinopeus oli ollut liikaa, ei juoksukilpailu. Kiitospuheet kerhohuoneella puuttuivat.

LSPeL:n järjestämään onnistuneeseen talvipäivään Salomonkalliolla osallistui kymmenisen jäsentä, moni perheineen.

Alueen Förskottivappua vietettiin Uudenkoiviston VPK:n talolla.

Soittokuntamme konserttia oli kuuntelemassa viisi yhdistyksemme jäsentä. Konsertti oli erittäin hyvä ja sen monipuolinen turvallisuuteen liittyvä sisältö teki tapahtumasta nautittavan taiteellisen valistustilaisuuden!

VPK:n lauluilta onnistui jälleen hyvin.

Yhdistyksestämme osallistui 18 plus 1 henkilöä LSPeL:n Porin alueen järjestämään Elo risteilyyn. Matka todettiin onnistuneeksi ja ensi vuoden matkaa odotetaan.

LSPeL:n Porin toiminta-alueen onkikilpailuun osallistui yhteensä 63 henkilöä 7 VPK:sta, sekä suuri joukko kisaa seurannutta yleisöä. Ilma oli pilvipoutainen, tuuli oli paikoitellen kova. Kala söi kohtalaisesti, toisilla paremmin, toisilla heikommin. Yhteensä kalaa tuli yli 46 kiloa!

Naisosaston järjestämän Porin Päivän järjestelyt onnistuivat Petri Vallinin huolehtiessa kokonaisuuden onnistumisesta. Tuotteet olivat erinomaisia, valitettavasti myynti ei ollut menneiden vuosien tasoista, myymättä jäi paljon.

Päivä paloasemalla tilaisuuteen osallistuttiin koko palokunnan voimin.

Klubilaisten illan ohjelmaan oltiin tyytyväisiä.

Klubitoimikunta kiittää tilaisuuksiin osallistuneita jäseniä sekä hyvästä yhteistyöstä eri osastojen kanssa.

Petri Vallin                                            Ari Lehtimäki
Puheenjohtaja                                    Sihteeri